Wirtz-Visser Het makelaarskantoor voor waterwoningen en woonschepen

Woonschip, Levantkade 90 Amsterdam

Voormalig historisch vrachtschip op toplocatie aan de rand van het  Levantplein. Het schip is medio 2004 uit de vaart gekocht en vervolgens ingrijpend verbouwd. Het resultaat is een moderne drijvende loft met circa 130 m2  lichte woonruimte,  diverse grote dakramen,  plafondhoogtes oplopend tot maar liefst ca. 3.40 m,  drie ruime slaapvertrekken en twee zonnige dakterrassen met uitzicht over de Ertshaven. Oftewel;  vrijstaand, modern, licht, op het water in een fantastische omgeving, een perfecte cocktail om heerlijk te wonen.

De indeling is als volgt:
Entree via het stuurhuis; grote open living v.v. een mooie houten vloer, een  moderne hoekkeuken met fornuis, afzuigkap en vaatwasser;  badkamer met douche en toilet, licht woonvertrek met royale plafondhoogte en twee grote dakramen;  schuifwand naar slaap-/werkvertrek met dakraam; corridor met trapopgang naar het verzonken dakterras; grote 2e badkamer v.v. een ligbad, separate douche, bidet, toilet, wastafel en een granito vloer met vloerverwarming; twee slaapvertrekken beide eveneens v.v. een groot dakraam en een zeer royale inloopkast met ingebouwde kastenwand.

Locatie en bereikbaarheid:
Op loopafstand bevinden zich winkelcentrum Brazilië (o.a. Albert Heijn, Jumbo en apotheek), scholen, cafés, traiteur, woonwinkels,  sportscholen, galeries, wijn- en boekenwinkels, Lloyd Hotel, Club Panama en vele restaurants. Voor de waterliefhebbers is er vlakbij een jachthaven en een zeilschool.
Met de fiets of bus bent je in korte tijd  in het centrum. Met het Oostveer heb je een snelle en gratis verbinding met Amsterdam-Noord. Via de Piet Heintunnel rij je binnen enkele minuten op de A10. Kortom:  een rustige locatie in een waterrijke omgeving nabij het centrum van Amsterdam.

Bijzonderheden:
-  Nutsvoorzieningen: Gas, elektra, water, riool, glasvezel, zonnepanelen.
- Laatste hellinginspectie dateert van  augustus 2016
- Het bestemmingsplan staat een maximale scheepslengte van 39m toe, verlenging is dus mogelijk, onder voorbehoud van vergunning.

KENMERKEN

 • Casco Staal

 • Afmeting 32.00 x 5.04 m.

 • Bouwjaar 1956

 • Woonoppervlakte:ca. 130 m2

 • Aantal Kamers 4

 • Aantal Woonlagen: 1

 • Tuin Dakterras

 • Garage/berging

 • Liggeld € 1.070,- per jaar (2019)

CONTACT DE MAKELAAR

 • E-mail de makelaar bij interesse in dit object

DISCLAIMER

 • INZAKE AANBOD

  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlaktes is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.