Wirtz-Visser Het makelaarskantoor voor waterwoningen en woonschepen

Waterwoning, Lange Muiderweg 514 s Weesp
Vraagprijs: € 785.000 v.o.n.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, de tijd van gaan is na 25 jaar genieten voor de huidige eigenaars gekomen. Het alternatief is prima, maar het vertrek valt uiteindelijk toch zwaar. De woning is groot, energiezuinig en door de vele ramen ook bijzonder licht en zonnig. De tuin mag zeker niet worden vergeten, ruim 300 m2, gelegen op het zuiden, sfeervol en natuurlijk aangelegd in overleg met een hovenier, compleet met vijver, druivenranken, een vijgenboom, ruime schuur en een heus Fins prieel. De mogelijkheid om langszij een recreatievaartuig af te meren,  weids uitzicht over het water van een fantastische rivier met legio vaaropties voor de bootliefhebber. Voor de shoppers op loopafstand het nabijgelegen Weesp of met de trein binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Het kan ook eigenlijk niet veel beter, een buitenkans.

De indeling is als volgt:
Parterre:
Entree; hal met groot daklicht; toilet; lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, houten voerdelen, een sfeervolle houtkachel en een plafondhoogte oplopend naar ca. 2.80m; open keuken met schuifpui en daklicht v.v.  een speciale op maat gemaakte inrichting van duurzame materialen, een afzuigkap, recentelijk geplaatste inductie kookplaat, quooker, combi-oven en vaatwasser; grote kantoor-/atelierkamer (circa. 5.00 x 5.95m) desgewenst eenvoudig te splitsen in twee separate kamers.

Souterrain:
Twee royale slaapvertrekken (voorheen drie en desgewenst eenvoudig terug te brengen) ,  afm. circa 4.00 x 5.75m respectievelijk circa 4.35 x 3.50m, deze laatste met een ingebouwde kastenwand; grote badkamer met ligbad, separate douche, 2etoilet en dubbele wastafel;  inloopkast met pompunit; technische ruimte; ruime kelderberging.

 Bijzonderheden:
- Nutsvoorzieningen: Elektra, water, riool, tankgas.
n.b. De woning kan desgewenst worden aangesloten op het aardgasnet.
- Buitenschilderwerk kozijnen 2017
- Het souterrain is v.v. vloerverwarming
- De kaartlocatie wordt door Google Maps niet juist weergegeven..

KENMERKEN

 • Casco Beton

 • Afmeting 17.75 x 6.25 m.

 • Bouwjaar 2000

 • Woonoppervlakte:ca. 170 m2

 • Aantal Kamers 4

 • Aantal Woonlagen: 2

 • Tuin circa 300 m2

 • Garage/berging Berging

 • Liggeld € 2.126,- (2018)

CONTACT DE MAKELAAR

 • E-mail de makelaar bij interesse in dit object

DISCLAIMER

 • INZAKE AANBOD

  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlaktes is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.