Wirtz-Visser Het makelaarskantoor voor waterwoningen en woonschepen

Watervilla, Ringvaartdijk 54 Amsterdam

Schitterende moderne watervilla van een recent bouwjaar met een woonoppervlak van maar liefst circa 220m2, afgemeerd op een zonnige locatie aan de groene stadsrand, sportvelden en het Nieuwe Meer binnen handbereik, een royaal perceel oevergrond van ruim 260m2 en de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding eigenaar te worden van het waterperceel, gratis parkeervoorzieningen en volop luxe, veel meer is er dan eigenlijk niet meer te wensen over; het is nu te koop !

De indeling is als volgt:
Entree; royale hal met toilet; luxe uitstekend geoutilleerde woonkeuken van circa 40m2 met aangrenzend een zonnig terras aan de waterzijde, woonkamer van circa 45m2 v.v. een tweetal schuifpuien en een sfeervolle moderne gashaard; souterrain met vier slaapvertrekken, maar gezien de omvang behoort vijf slaapvertrekken ook tot de mogelijkheden, twee badkamers v.v. een wastafel, toilet en massagedouche respectievelijk een wastafel, toilet en luxe stoomdouchecabine; technische ruimtes

Bijzonderheden:
- De woning is zodanig uitgevoerd dat desgewenst ook een splitsing in twee separate units mogelijk is, diverse voorzieningen zijn daarvoor al tijdens de bouw aangelegd.
- Op zowel de parterre als in het souterrain is een plafondhoogte gerealiseerd van 2.45m, beide woonlagen zijn v.v. van vloerverwarming.
- Alarminstallatie met meldkamerabonnement aanwezig.
- Professioneel afmeersysteem, hardhouten damwand en groot onderheid terras aan de walzijde.
- Verkoper kiest ervoor om de tuinaanleg in overleg met de toekomstige eigenaar te bespreken.
- Horren en elektrische zonnescreens aanwezig.
- Bij aankoop van het waterperceel wordt de ligplaatshuur met circa € 1.500,- verlaagd, aankoop waterkavel vanaf € 19.650,- k.k.
-  Bij aankoop voor de huidige vraagprijs is de eigenaar bereid zonnepanelen en een warmtepomp te installeren waardoor de woonark gezien de uitstekende isolatie en aanwezigheid van vloerverwarming volledig aardgas-vrij bewoond kan worden. De (sfeer)gashaard kan dan desgewenst via flessengas in gebruik blijven.

KENMERKEN

 • Casco Beton

 • Afmeting 21.00 x 6.00 m.

 • Bouwjaar 2006

 • Woonoppervlakte:ca. 220 m2

 • Aantal Kamers 5

 • Aantal Woonlagen: 2

 • Tuin ca. 260m2

 • Garage/berging 30 m2 mogelijk

 • Liggeld € 3.090,- per jaar

CONTACT DE MAKELAAR

 • E-mail de makelaar bij interesse in dit object

DISCLAIMER

 • INZAKE AANBOD

  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlaktes is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.