Wirtz-Visser Het makelaarskantoor voor waterwoningen en woonschepen

Watervilla, Nieuwendammerkade 10 Amsterdam

Recentelijk onder architectuur gebouwde watervilla, zeer duurzaam uitgevoerd,  22 zonnepanelen, een zonneboiler,  warmtepomp en betonnen vloeren met vloerverwarming. Een drijvend gebouw v.v. maar liefst drie woonlagen en een goed doordacht interieur met een oppervlak van circa 280 m2. Een praktisch no nonsense ontwerp met veel inherente details.  Het centrale atrium is alvast het vermelden waard. Een zee van licht, vanaf het dakvenster 9 meter omlaag tot aan de vloer van het souterrain met open zichtlijnen naar het water en het oeverbos, een feature op zichzelf.

De locatie is uniek en zeer courant,  een rustig zijkanaal aan de overzijde van het KNSM eiland met open vaarverbinding naar het IJ en het vermaarde Vliegenbos voor de deur. Ideaal om zomers en 's winters te genieten van de natuur en toch dicht bij het centrum van Amsterdam. Het grote houten terras tussen de oever en de woning maakt de perfecte setting compleet.

De indeling is als volgt:
Parterre: Entree met centrale hal annex atrium met trappenhuis; grote open woonkeuken; doorloop naar lounge/living met schuifpui aan de tuinzijde; deels overkapt drijvend terras over de gehele lengte van de woning met weids uitzicht richting Nieuwendam.

Souterrain: Twee royale kinderslaapkamers; 2e badkamer v.v. ligbad, douche en wastafelmeubel,  separaat toilet;  grote opslag -  en  technische ruimte, binnentuin aan de voet van het atrium.

Verdieping : Grote multifunctionele ruimte, momenteel in gebruik als studio v.v. een pantry, doucheruimte, apart toilet en twee schuifpuien naar een breed inpandig balkon aan de waterzijde, een ruimte waar desgewenst eenvoudig twee slaapkamers kunnen worden gecreëerd; master bedroom met ruime kastenwanden v.v. 9 m hangruimte; badkamer en suite v.v. wastafelmeubel, inloopdouche, separaat toilet.

Bijzonderheden:
-  Metrostation Noorderpark op vijf  minuten fietsafstand, vanaf  de voordeur sta je binnen 15 minuten bij  de Munt.
-   Uitermate geschikte woning voor praktijk/kantoor aan huis met mogelijkheid om desgewenst t.b.v. de studio exterieur een separate entreetrap te realiseren.
-  Voldoende parkeergelegenheid voor de deur, parkeerkaart voor 2 auto's ca. € 80,- per half jaar.
- Hotel  Restaurant "De Goudfazant", het Skatecafe en "Het Sluisje" om de hoek.

KENMERKEN

 • Casco Beton

 • Afmeting 17.90 x 7.00 m.

 • Bouwjaar 2014

 • Woonoppervlakte:ca. 280 m2

 • Aantal Kamers 5

 • Aantal Woonlagen: 3

 • Tuin Terras

 • Garage/berging

 • Liggeld € 870,- per jaar

CONTACT DE MAKELAAR

 • E-mail de makelaar bij interesse in dit object

DISCLAIMER

 • INZAKE AANBOD

  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlaktes is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.