Wirtz-Visser Het makelaarskantoor voor waterwoningen en woonschepen

Watervilla, Nieuwendammerdijk 352 Amsterdam

Volg het lommerrijke kronkelpaadje vanaf de dijk en opeens sta je op een heel bijzondere plek, bijna hartje Amsterdam, maar het zou ook de tuin van een buiten aan de Vecht kunnen zijn. Een absolute toplocatie, echt heel bijzonder.  Het voorgelegen oeverbos gaat bijna naadloos over in de  groene oevertuin van circa 200m2 met ijsvogels, uilen en vosjes als natuurlijke aanvullingen op de bijzondere beleving. Twee grote terrassen boven het water, een overkapte versie  v.v. hangmatten om even helemaal senang weg te dromen en een semi open uitvoering als verlengstuk van de woonkeuken met gezellige rondzit om zomers sfeervol te dineren met uitzicht over het water.  De onder architectuur gebouwde watervilla is omvangrijk (25.60 x 6.95m) en vrij gelegen aan de zonzijde van het water met weids uitzicht. Het geheel is uitgevoerd met twee woonlagen, grote raampartijen aan de waterzijde,  diverse dakramen en voorzien van een uitstekend doordacht modern interieur met prachtige zichtlijnen en plafondhoogtes oplopend tot maar liefst 4 meter.

De indeling is als volgt:
Entree; hal; toilet;  goed geoutilleerde woonkeuken o.a.  v.v. een kookeiland met granieten blad, een drietal schuifpuien en een zonnig terras en suite;  royale lounge (ca. 35 m2) met grote raampartijen en een plafondhoogte van maar liefst 4 m. ;  corridor met aangrenzend drie ruime slaapvertrekken; badkamer met ligbad, douche en wastafel, separaat toilet;  via een unieke skywalk boven de lounge bereik je de verdieping met de master bedroom, grote inloopkast en suite;  2ebadkamer v.v. inloopdouche, ligbad, wastafel, toilet en daklicht; fantastische open werkplek met een 360 graden zichtlijn; tenslotte het souterrain met technische ruimte en grote kelderberging van circa 45 m2.

Bijzonderheden:
-    Openbare (vooralsnog) gratis parkeerplaats voor meerdere auto’s  aan de overzijde van het toegangspad.
-    In de directe nabijheid o.a.  het  vermaarde cafe “het Sluisje’,  hotel restaurant“ De goudfazant” , maar ook nieuwe aanwinsten als het “Skate cafe” , restaurant Coba en de Landmarkt met natuurlijke producten uit de directe omgeving.
-    Mogelijkheid om een recreatievaartuig af te meren.
-    Elektrische screens aan de waterzijde.
-    Ingebouwd Home Cinema systeem met Dolby surround sound.
-    Dak v.v. 15 zonnepanelen.

KENMERKEN

 • Casco Beton

 • Afmeting 25.60 x 6.95 m.

 • Bouwjaar 2006

 • Woonoppervlakte:ca. 225 m2

 • Aantal Kamers 5

 • Aantal Woonlagen: 2,5

 • Tuin ca. 200 m2 + ca. 70m2 terras

 • Garage/berging Berging

 • Liggeld € 1.170,75 per jaar (2019)

CONTACT DE MAKELAAR

 • E-mail de makelaar bij interesse in dit object

DISCLAIMER

 • INZAKE AANBOD

  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlaktes is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.