Wirtz-Visser Het makelaarskantoor voor waterwoningen en woonschepen

Watervilla, Bongerdkade 68 Amsterdam

Grote watervilla met nieuwe keuken, badkamer en vloerverwarming (2015) . Deze woning met heerlijke beschutte tuin (ca. 125 m2)  v.v. een groot terras en een garage, ligt aan de rand van de Bongerd, een nieuwe woonwijk met goede voorzieningen en bovendien op 5 minuten lopen van de NDSM. Het fietspontje daar brengt je zo naar Amsterdam Centraal. En wanneer je toe bent aan rust, bevind je je net zo snel in natuurgebied ’t Twiske. Maar ook thuis is rust altijd dichtbij in de groene beschutte oevertuin of op het water. Kortom, een ideale balans tussen de bruisende stad en een landelijke thuisbasis, op  vakantie in eigen stad.

In de zomer is het heerlijk zwemmen; je duikt vanuit de woonkamer zo in het water.  En met je eigen - langszij af te meren - bootje ligt een uitgebreid vaargebied op je te wachten.

De Indeling is als volgt:
Entree; ruime hal met toilet; grote lichte woonkamer met strakke gietvloer v.v. vloerverwarming  en een drietal grote schuifpuien die volop uitzicht bieden over het water en de groene, beschutte tuin; de woonkamer loopt over in een luxe semi-open keuken v.v. een koel/vriescombinatie, tweetal Bosch combi-ovens, stille vaatwasser, een kookeiland met grote gaskookplaat, afzuigkap en natuurstenen werkbladen (alles 2015). De hal geeft toegang tot een grote bijkeuken met douche en wastafel.

Op de verdieping bevinden zich vier slaap-/werkkamers (afmetingen respectievelijk circa 4.85 x 2.85m, 4.80 x 2.80m, 1.85 x 3.90m en 4.85 x 2.85 m), twee inbouwkasten met gezamenlijk meer dan 3 meter hangruimte voor kleding en tot slot een grote luxe badkamer (2015) met 2e toilet, whirlpool, separate regendouche en twee wastafels. Onder de gehele woning bevindt zich een diepe kelderberging.

Bijzonderheden:
- Walaansluitingen: Gas, elektra, water, riool.
- Liggeld € 562,- per jaar
- Het adres is recentelijk gewijzigd, voorheen was deze locatie bekend als Druivenstraat 51, deze wijziging is nog niet verwerkt in Google Maps, de woonark is daar te traceren via het oude adres.

KENMERKEN

 • Casco Beton

 • Afmeting 14.00 x 6.00 m.

 • Bouwjaar 1990

 • Woonoppervlakte:ca. 155 m2

 • Aantal Kamers 5

 • Aantal Woonlagen: 2

 • Tuin ca. 125 m2

 • Garage/berging Garage

 • Liggeld € 562,- per jaar

CONTACT DE MAKELAAR

 • E-mail de makelaar bij interesse in dit object

DISCLAIMER

 • INZAKE AANBOD

  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlaktes is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.