Logo

Woonschip, Zuider IJdijk 105 Amsterdam
Vraagprijs: € 317.500 v.o.n.

Fijn, licht en ruim woonschip op zonnig, landelijk plekje aan de rand van Zeeburgereiland, onder de rook van het oostelijk havengebied en IJburg. De situering is perfect; prachtig weids uitzicht over het brede water van "De Kom" , voor de vaarliefhebbers een open verbinding naar het Markermeer, voor de shoppers en stappers een uitstekende verbindig naar het centrum en als forens zit je zo op de ringweg. Het schip is in de afgelopen jaren sfeervol verbouwd met gebruik van duurzame materialen en wordt momenteel verwarmd door een pellet gestookte c.v.-installatie gecombineerd met een zonneboiler. Als extraatje is aan de walzijde een besloten oevertuin met houten chalet in gebruik

De indeling is als volgt:
Entree; groot licht stuurhuis (ca. 3.50 x 3.65m) met gezellige rondzit en 360 graden uitzicht; trap naar het woonvertrek met moderne open keuken (ca.4.25 x 6.40m) v.v. houten vloerdelen, een groot daklicht, een sfeervolle houtkachel en wandverwarming; praktisch ingedeelde badkamer met toilet, ligbad, separate douche, wastafel en vloerverwarming; twee identieke slaapvertrekken in het voorschip (ieder ca. 4 x 2.00m); geïsoleerde berging in het vooronder; achterschip met separate roef v.v. een 3e slaapvertrek (ca. 3.80 x 4.20m) en een wastafel.

Bijzonderheden:
- Zeeburgereiland is in ontwikkeling, de omgeving zal op termijn meeveranderen, als gevolg waarvan het huidige oevergebruik uiteindelijk niet langer mogelijk zal zijn, maar tot die tijd kun je er natuurlijk nog volop van genieten. De herinrichting geschiedt in overleg met de bewoners.
- Nutsvoorzieningen: Elektra, water, flessengas.
- Het schip is v.v. een zelfstandige stuur- en aandrijfinstallatie maar wordt niet als varend woonschip verkocht.
- De laatste hellinginspectie dateert van 2010, het schip wordt aangeboden met garantie voor het onderwaterschip conform de eisen van de huidige scheepsverzekeraar. Kenmerken Woonschip Amsterdam:

  • Casco: Staal
  • Afmeting: 23.00 x 4.50 m.
  • Bouwjaar: 1927
  • Woonoppervlakte: ca. 80 m2
  • Aantal Kamers: 4
  • Aantal Woonlagen: 1
  • Tuin: ja
  • Liggeld: € 529,20 per jaar
  • Garage / berging: Berging
E-mail de makelaar bij interesse in dit object
Print alle foto's uit?