Logo

Woonark,
Vraagprijs: € 200.000 k.k.

Dit drijvende kantoor is een uniek onderkomen voor een succesvolle ondernemer, het geheel is ruim opgezet, heeft een luxe en bijzondere uitstraling, is uitstekend geoutilleerd, modern vormgegeven en beschikt zelfs over een groot dakterras. Ieder bedrijf zal zich hier direct thuis voelen. Het kantoor is  jarenlang in gebruik geweest bij Hanzestad Compagnie, een charterkantoor voor zeilschepen, daarna enige tijd als havenkantoor en biedt momenteel nog onderkomen aan de ontwerpafdeling van Akerboom Yacht Equipment in Leiden.

Bijzonderheden:
- afmetingen opbouw circa 20.00 x 6.00m excl. betonnen gangboorden en trapopgang naar het dakterras, hoogte vanaf de waterlijn tot de daklijn circa 5.65m, incl. balustrade dakterras circa 6.75m
- indeling bestaande uit twee verdiepingen o.a. v.v. diverse kantoor- en vergaderruimtes, keuken, drie toiletgroepen en technische ruimte  
- verwarming; elektrische radiatoren
- ventilatie: airco + luchtverversingsinstallatie
- voorbereid voor walaansluiting op elektra, water en riool
- verlichting met armaturen, bekabeling voor data- en telefoonverkeer
- alarminstallatie
- bouwer; ABC Arkenbouw, kadastraal geregistreerd in het scheepvaartregister
- het vermelde vloeroppervlak is een indicatie op basis van alle aanwezige ruimtes, incl. trapgaten etc. binnen de buitengevels, de NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
- de aanbieding is zonder voortgezet gebruik van de huidige ligplaats, een koper moet dus zelf beschikken over een locatie waar deze kantoorark mag worden afgemeerd.  
- de vraagprijs is exclusief bijkomende b.t.w. Kenmerken Woonark :

  • Casco: Beton
  • Afmeting: 20.00 x 6.00 m.
  • Bouwjaar: 2003
  • Woonoppervlakte: ca. 215 m2
  • Aantal Woonlagen: 2
  • Tuin: dakterras
  • Garage / berging: n.v.t.
E-mail de makelaar bij interesse in dit object
Print alle foto's uit?